ما چه کارهایی انجام می دهیم؟

بررسی اجمالی خدمات ما

آنچه در این کاخانه امروز به صورت یک روال انجام می شود، حاصل سه دهه تحقیق برای بهبود کیفیت می باشد.

سورتینگ

دستگاه‌های سورتینگ برای سورت انواع محصولات غذایی، کشاورزی، معدنی و پلیمری استفاده می‌شوند

طعم دار کردن

به صورت سنتی از گذشته تا به امروز از نمک خوراکی به عنوان پودر طعم دهنده آجیل برای طعم دار کردن انواع آجیل استفاده می گردد

روغن گیری

روغن‌گیری از خشکبار شامل دو روش اصلی پرس سرد و پرس گرم استروش پرس سرد با حفظ خواص دانه و تولید روغن با کیفیت‌تر (روغن بکر) به دمای زیر 45 درجه عمل می‌کند و مناسب روغن‌های سالم است.

بسته بندی

بسته بندی خشکبار شامل انواع مختلفی از روش‌ها و مواد است که برای حفظ کیفیت و تازگی محصولات خشکبار، از جمله آجیل و میوه خشک، استفاده می‌شود

دپو

کیفیت فقط زمانی اتفاق می افتد که به اندازه کافی مراقب باشید تا بهترین تلاش خود را انجام دهید

خام فروشی

خام فروشی خشکبار به معنی فروش خشکبار و آجیل به صورت تفت‌داده نشده و بدون نمک است، یعنی محصولات به شکل اصلی و خام خود عرضه می‌شوند

درخواست مشاوره رایگان

به مشاوره

نیاز دارید؟

با ما تماس بگیرید و

سوال خود را بپرسید کاملا رایگان است.